MENU

  

VRAGEN? BEL 0512 - 36 66 62

Acceptgiro's

Dms heeft echt alles in huis om uw acceptgiro's van A tot Z te verwerken.

Leveren acceptgiro's

Als servicebureau zijn wij gecertificeerd om accceptgiro's te leveren en wij doen dit tegen zeer scherpe tarieven. De acceptgiro's kunnen aangeleverd worden met een OCR-B regel, in deze regel zijn dan de oplopende betalingskenmerken, incassant rekeningnummer en het formuliernummer reeds gedrukt. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Controlegetallen berekenen

Het verrijken van uw bestand met de benodigde controlegetallen voor uw acceptgiro wordt door DMS gedaan.

Printen acceptgiro

Als één van de eerste bedrijven in Nederland is DMS gecertificeerd om Iban-acceptgiro's te printen.

Na het leveren van uw gegevens worden (indien nodig) de benodigde controlegetallen toegevoegd aan het bestand. Na goedkeuring van de printproef worden de acceptgiro's binnen 24 uur geprint en zo gewenst in een envelop gestoken. Op een zeer effectieve en goedkope manier uw IBAN-acceptgiro geprint en verstuurd.

Insteken acceptgiro

DMS kan IBAN-acceptgiro's volledig geautomatiseerd (eventueel met meedere bijlagen) in een envelop steken en dichtplakken. Wanneer 's ochtends de bestanden worden aangeleverd kan DMS nog dezelfde dag de acceptgiro's printen en couverteren. Aan het eind van de dag worden de acceptgiro's bij PostNL aangeboden zodat ze de volgende dag bij uw cliënten op de mat liggen.

All rights reserved. Direct Mailing Service