MENU

  

VRAGEN? BEL 0512 - 36 66 62

Mijn adressenbestand heeft dubbelingen!

Dat veranderen wij 'direct' voor u.

Brieven personaliseren is meer dan adresseren!

Adresseren is het verwerken van naam en adresgegevens en dat printen op een brief, kaart of acceptgiroformulier. Bij adresseren combineren we het aangeleverde adressenbestand met de brief die u wilt verzenden. De naam en adresgegevens worden geprint op de daarvoor ingestelde positie in het lettertype van uw huisstijl

Personaliseren van brieven, enveloppen of passen

Personaliseren houdt ook in dat andere 'persoonlijke' gegevens toegevoegd kunnen worden aan brief, envelop, kaart of een leden- of toegangspas. Dat kan bijvoorbeeld een ledennummer, betalingskenmerk, een afbeelding, foto, abonnementsvorm of contractafspraken zijn. Wanneer wij deze variabele gegevens aangeleverd krijgen in bijvoorbeeld een Excel bestand, verzorgen wij de adressering van de brieven, pas of kaart gecombineerd met de gepersonaliseerde variabelen.

Vergaand personaliseren (Mail Merge) bespaart u geld

Mail Merge gaat verder dan personaliseren. Bij Mail Merge voegen we gepersonaliseerde documenten uit verschillende bestanden samen. Hiermee voorkomt u dat uw klanten meerdere enveloppen (met verschillende inhoud) thuis ontvangen en bespaart u op enveloppen en portokosten.

Qr codes of andere barcodes plaatsen

Steeds meer postbezorgbedrijven eisen dat er barcodes of Qr code geplaatst worden bij de adresgegevens DMS heeft hiervoor alle software voorhanden.

Aanleveren van bestanden voor personaliseren

Het adres- of gegevensbestand kunt u als een Excel-bestand of als TXT-, ASCII-, CSV-formaat aanleveren. Dit bestand kunnen we finetunen en opschonen zodat bijvoorbeeld adressen niet dubbel voorkomen. 

 

All rights reserved. Direct Mailing Service